I have a doubt why ppl

I Have A DouBt

Why Ppl Use Shut Up

for Human Beings

And

Shut Down For

Computers…

While Prpose Of Both Is Same…..!!!!!! ;->…

Batao wife biwi aur patni main kya

Batao WIFE, BIWI aur PATNI main kya farak hota hai?

?

?

?

?

Socho socho!

?

?

?

?

?

!

!

!

!

koi farak nahi hai. Teeno aik hi BALAA k naam hai!!!…

Ek admi bhagtay huay ruk gya

Ek aDmi bHaGtAy hUay rUk gYa. . . .

KyUn?

Kyun k uS Ka saAns pHoOL gYa tHa,

Nahi iS LiAy rUka,

Q k uSkA Ghar aA Gya tHa…..

Wo kya hay jisay agar kuch na

WO KYA HAY JISAY AGAR KUCH NA KARO TO KHAMOSH REHTA HAY PAR

JESE HI MARNA SHURU KARO TO BOLNE LAGTA HAY?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

SIMPLE,

DHOLAK…!…

Kya aap panchvi pas se tez he

Kya aap panchvi pas se tez he?

To batao?

Agar ram sita hai,

To ram kya hai?

Socho!

Nahi patha?

Simple yar

?Darzi?

Samje panchvi fail!

How to find avagadros number

How To Find AVAGADRO?S Number ?

Guess

. . . . . . . . .

So Simple

Open The Phone Directory and Search For AVAGADRO . . . ;->

What do you call a black man

What do you call a black man flying a plane?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

if you tried to think other than pilot you are racist;)…

1 choti c larki jis ne abhi

1 choti C

LARKI

jis ne abhi

KG CLAS$

pass kiya ha..

Konsa gana gaye gi?

KG KIA RE !!:-):-D

KG KIA RE !!:-D;-)…

Jab tujh ko koi zakhm laga

Jab Tujh ko koi zakhm laga

Tu Libas apna phar diya

Gareban apna chak kia

Or Tere zakhm say lipaT gia

Yehi Tu hai kam mera

Sunny pLasT hai nAm MerA ;->…

Agr apko 18 sal ki larki jhuk

Agr apko 18 sal ki larki jhuk kr slam kry to apko uski kya chez nazr ayegi?

Us ki achi tarbiat..

Bhai hath j0rta h0n kbi to sahi s0cha kro =P ;->…

Qaise kya cheez hai jo ap ko

Q:Aise kya Cheez Hai Jo Ap ko 1 Larki khelye Aur Ap ko Bhoat Gusa Aye Ga?

Socho

Socho

Socho

Socho

Ok I Tell U

Apne Bhai ki Mar……….. /…

A man was injected with deadly poison

A Man Was Injected With A Deadly Poison,

But,

It Did Not Kill Him.

Why … ??

.

.

.

.

Think

.

.

.

.

Think Harder

.

.

.

.

.

.

.

Coz

He Was Already Dead… ;->…

How did bruce lee die

How Did Bruce Lee Die?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

With A Go Lee

Ek ganja admi aur bowler awaz sun

eK gAnJa aDMi aUr eK bOwLeR eK aWaZ sUn K bUhAt gUsSa HoTaY HaiN…

.

.

.

.

.

.

.

.

socho kya?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

NO BALL !…

Bakhtawar papa ap ko pata hai

Bakhtawar : Papa ap ko pata hai kiya AATA, CHAWAL,CHEENI, kis rung k hote hain?

Zardari : Beta white

Bakhtawar : Jhoot wo toh black hote hain

:-)keep smiling:-)

What is the meaning of squawk

What is the meaning of SQUAWK?

?

?

?

?

?

?

!

!

!

!

.

.

.

.

.

.

.

Msg me meaning q dhondh rahe ho?









Bewakuf, Dictionary me dekho…;-||…

How good r u at chemistry

[How good r U at chemistry???]

Q. Which weapon can u make by c0mbining Potassium,

Nickel and

Iron?

.

.

.

.

.

.

.

.

Ans:

KNiFe.

Got confused?

Ok.

Just see

Xplanatn:

Chemical symbol of Potassium = K,

Nickel = Ni

and

Iron = Fe.

So,

There combinatn is

‘K Ni Fe’ :…

Smart answers teachr r u chew in

Smart Answers

Teachr: r u chew in gum?

Stdnt: no,m john smith:)

Husband: v r hvng mother 4 dinner 2nite.

Wyf: make sure she is well cooked:p

Father: shameful results! do u alwz get such low marks?

Son: no,only whn i take exams;)

Guest: will these stairs take me 2 d 2nd floor?

Boy: no, u’ll hav 2 walk aswell:)

Girl: i hav changd my mind.

Boy: thank God! does new 1 works better?;)<('.') ...

Machchar or haati may kya farak hai

Machchar or haati may kya farak hai?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ans! Machchar haati ko kaat sakta hai par haati machchar ko nahi kaat sakta.

Wat did the cook give his girlfriend

Wat did the cook give his girlfriend 4 their anniversary?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

A: A fourteen ?carrot? onion ring!

What will you find inside a very

What Will You Find Inside A Very Clean NOSE … ?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Alot Of Finger Prints ! :p ;->…

Today i was cooking chicken when added

Today i was cooking chicken

When i added Hara dhania

Guess wat happened?

Chicken start dancing & singing

Hum pa ye kisne hara rang dala Mar dala Mar dala!!!!…

Do you know a lot of people

Do you know a lot of people ask stupid questions??

> 10 most stupid questions’ people usually ask in

> obvious situations and

> some equally stupid answers.

>

> 1. At the movies: When you meet acquaintances/friends…

> Stupid Question:- Hey, what are you doing here?

> Answer:- Don’t u know, I sell tickets in black over

> here..

>

> 2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high heeled shoes steps on

> your feet…

> Stupid Question:- Sorry, did that hurt?

> Answer:- No, not at all, I’m on local anesthesia…..

> why don’t you try again.

>

> 3. At a funeral: One of the teary eyed people ask…

> Stupid Question:- Why, why him, of all people.

> Answer:- Why? Would it rather have been you?

>

> 4. At a restaurant: When you ask the waiter

> Stupid Question:- Is the ‘Paneer Butter Masala’ dish good??

> Answer:- No, its terrible and made of adulterated

> cement. We occasionally also spit in it.

>

> 5. At a family get-together: When some distant aunt meets you …

Sir what do u know about chemistry

Sir: What do u know about chemistry?

Student: Hydrogen, Sodium, Helium, Chlorin, Florin, Shirin, Naushin, Farhin, Amrin, Samrin, Afrin, Yasmin, Nasrin… ;-)…

Q yeh batao prinde sardiyo mein

Q : Yeh Batao Prinde Sardiyo Mein 1 Jaga Chor Kar Dusri Jaga Ur(FLY) Kar K Kyun Jate Hain

.

.

.

.

.

.

Ans : Kyun K Agar Woh Chal Kar Jae Ge Toh Thak Jae Ge..;->…

A man has crow who very

A Man Has A Crow. . . Who Has Very Soft & Tender Feathers..

What Does He Call It..?

Any Gueses

Dont Knw

He Calls It

"My-Crow-Soft.." ;->…

Football mein kitni sides hoti hain

Football Mein Kitni Sides Hoti Hain??

.

.

.

.

.

.

Nahin Maaloom . .

2 Side Hoti Hain . .

.

.

.

.

.

IN-SIDE aur OUT-SIDE . . . . . . . ;->

Q what do you when a blonde

Q: What do you do when a blonde throws a pin at you?

A: Run like hell….she’s got a hand grenade in her mouth …

If u r in love press

If u r in

LOVE….

Press down

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ther jaen !

Abhi apki MAA G ko bata hon……

Judge 2 thiefdo u knnow if tell

Judge 2 thief:Do u knNOw if u tell a l?E where will u gO?

Thief:?IN THE HELL?

Judge:if u spEAk truth- – -then?

Thief:?IN THE JAIL?…

Sono nigam kumar sanu dono

SoNo Nigam

&

Kumar sAnu

Dono Me kYa cOmMon hAi?

?

?

?

Socho

?

?

Aray Mamo Itna Mat Soch.

Simple

Dono Singer Hain….

How to become a genius some

How To Become a GENIUS?

*some text missing*

Find The Missing Text & Surely You Will Become a GENIUS. ;-> =D…

If a baby is born in africa

If a baby is born in Africa…

Wh8 will b the color of the baby’s teeth ?

Why U waste this much time !

How will a new born baby have teeth.? ;->…

Q if you plugged your nose

Q – If YoU pLuGgEd YoUr NoSe AnD yOuR mOuTh WhIlE yOu SnEeZeD …

WoUlD iT cOmE oUt Of YoUr EaRs

Or

WoUlD yOuR hEaD eXpLoDe … ?…

What is 11 4 equal to

What Is 11 + 4 Equal To ? ?

.

.

.

.

.

.

Its Simple

.

.

.

.

.

Dont Knw Addition

.

.

.

.

.

The Answer Is 3

How

11 K 4 Ghante Baad 3 Bajte Hyn Na ? ;->

Its the thing that satisfies ur

It’s The Thing That

Satisfies Ur Mind, Body & Soul

Do It On Bed, On A Sofa

In The Bathroom Or

Any Where

It’s PRAYER

God BLess Ur Naughty Mind..

Examiner why you wrote the formula

Examiner : Why you wrote the formula in your hand.

.

.

.

.

.

.

Student : Because my teacher told, "Formulas must be in finger tips"….

8206 answer them if you can

‎| Answer Them If You Can |

> Why doesnt Tarzan have beard?

> Why is there light in the fridge and not in the freezer?

> Why do pple pay to go up tall building, & thn put money in Binocular to look at things on the ground?

> Why do the alphabet song and Twinkle Twinkle little star & A B C D have da same rythm?

Stop singing and read on….

> If corn oil is made from Corn, and vegetable oil is made from Vegetables, then what is Baby oil made from?

> Does pushing the Elevator button more than once make it arrive faster?…

what i learned in lectures at

‘:’ WHAT I LEARNED IN LECTURES at university’:’

-: how to yawn without opening mouth :- how to sleep with eyes open -: how to believe that this lecture will end soon :- how to control our anger for lecturer . . . . …

Wo kya hai jise right hand se

Wo kya hai jise right hand se to touch kar sakte hain lekin left hand se touch karna impossible hai?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ANS:

Ur left-hand’s elbow…!!!…

Wo kon sa sawal hai jis ka

Wo KoN Sa SaWaL HaI JiS Ka JaWaB Ha MaI DiYa JaYe ToU JhOoT HoTa

>

<

>

<

>

<

>

<

>

<

=

=

*

*

"

"

KiA SoO RaHe

Ho . . ;->…

One technical ques where do u find

One technical ques.

Where do u find MANGOES?

on mango tree?

In Fruit shop?

No wrong ans.

Answer is

Where ever WOMAN goes

Pechay pechay

MAN-GOES:)…

Q ball aur no mai kya

Q : BaLl AuR No BaLl MaI KyA FaRq HaI ?

Th|Nk

.

.

.

Th|Nk

,

,

,

SoChO

< >

< SoChO ~ ~ ~ AnS : BaLl DhOnI K AuR No BaLl SeWaGe k …

Why pappu cant dance kasam

Why pappu cant dance?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

kasam khuda di mainu nai pata. Zara pata te kar k pappu nach q nai sak da…;-)…

Raat me jab sare log so jate

Raat Me Jab Sare Log So Jate Hai Per Ali Nahi Sota Hai Wo Jagta Rehta Hai..

Kyu Jagta Rehta Hai

Bolo Kyu???

Are Wo Watch Man Hai…

The answer to d toughest question ever

The answer to d toughest question

ever is here!!

wen do u know U r in LOVE…..

U know U r in LOVE

wen U start looking for the

cheapest mobile plan :p :p :p…

What is the biggest benefit of

What Is The Biggest Benefit

Of Having Girlfriend In The

Same College Or School

Where You Study???

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

100% Attendance … =P =D …

Do u knw wat is diffrnce

dO U kNw wAT Is diFfRnCe

bEtweEN RadIo nD AKHbaR?

>

< >

< >

< sIMplE
JaNiX

AKhbAar ME Hum rOtYaAn bEch sKte nD RaDIo mAI Ni;->

Agar kisi ki maa k paas bohot

AgAr Kisi ki MAA k pAAs bohot DAuLAt ho to UsAy kyA kAho gAy ???

Socho . .

Or Socho . .

MAA BAdAuLAt . . . :p ;->